Johnny Depp lijkt helemaal dolverliefd op zijn mooie advocate

Nee, niet met Camille Vasquez, maar blijkbaar wel met Joelle Rich.

FilmTotaal 23 september 2022 11:32 in Celebrity
Johnny Depp won nog niet zo heel lang geleden de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard, waardoor de acteur nu weer meer werk heeft. Daar blijft het niet bij, want nu lijkt het erop dat hij ook een nieuwe liefde heeft.

Volgens de entertainmentwebsite TMZ is de acteur tegenwoordig samen met advocate Joelle Rich. Zij vertegenwoordigde de acteur in 2020, bij zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun.

Wel of niet
Het gerucht mag dus wel met een korrel zout genomen worden, aangezien TMZ nu niet altijd even betrouwbaar is, maar er zal ongetwijfeld snel meer over volgen.

Wat wel opvallend is is dat Rich geen onderdeel was van het juridische team van Depp in de rechtszaak tegen Heard, al was zij wel aanwezig in de rechtszaal om de acteur te steunen. Er waren dus geen professionele verplichtingen verbonden aan haar aanwezigheid. Hoewel Rich wel getrouwd is, ligt ze momenteel in scheiding.

Opnieuw
Al eerder werd de 59-jarige Depp 'gekoppeld' aan advocate Camille Vasquez. Zij stond hem bij in de zaak tegen Heard. De twee leken het erg goed met elkaar te kunnen vinden maar Vasquez noemde de geruchten "onethisch en seksistisch".

NieuwsFilm