Verwijderde, brute actiescène uit 'Doctor Strange'-film toch online gezet

Als je de beelden ziet, is het moeilijk te begrijpen dat de scène de laatste versie niet gehaald heeft!

Mitchell 23 september 2022 22:30 in Algemeen
In Doctor Strange in the Multiverse of Madness was Wanda Maximoff er eentje om rekening mee te houden, maar blijkbaar had haar rol nog veel bruter gekund. Onlangs is er een stuntvideo geplaatst op Instagram van een actiescène, die de laatste versie van de Marvel-film helaas niet heeft gehaald. Bekijk de intense scène snel hieronder!

De geschrapte stuntscène toont aan hoe de Scarlet Witch verschillende tovenaars van Kamar-Taj uit weet te schakelen op bijzonder onplezante manieren. Zelfs een onthoofding komt eraan te pas om de vijanden van Wanda Maximoff te verslaan.

Misschien was deze grote hoeveelheid aan geweld ook de reden dat de scène de laatste versie niet gehaald heeft. Bekijk de video hieronder!Het verhaal van Wanda Maximoff
In de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness moest Doctor Strange, gespeeld door Benedict Cumberbatch, het Multiversum doorkruisen om een mysterieuze tegenstander te confronteren. Hierbij kreeg hij de hulp van nieuwe en oude bondgenoten, waaronder een alternatieve versie van Wanda uit de MCU.

Eerder was het personage al te vinden in de serie WandaVision en werd zij gespeeld door Elizabeth Olsen. Naast Cumberbatch en Olsen waren ook Xochitl Gomez als America Chavez, Chiwetel Ejiofor als Karl Mordo en Benedict Wong als Wong te zien.

NieuwsFilm