Gaat regisseur John Carpenter nieuwste film van dit iconische monster regisseren?!

In een korte video werd gesuggereerd dat de bekende regisseur aan boord was voor de volgende film over het bekende monster.

Mitchell 23 september 2022 13:28 in Algemeen
Het lijkt een onwaarschijnlijke maar geniale combinatie: de legendarische John Carpenter en de iconische Godzilla! In een recente video wordt gesuggereerd dat de regisseur een samenwerking aangaat met de 'beheerders' van Godzilla, maar wat gaan ze samen maken? Dat vertellen ze (nog) niet.

In de video is te zien hoe Carpenter een lege bioscoopzaal betreedt en een film bekijkt, die buiten het zichtsveld van de kijker wordt geprojecteerd. Wel horen we geluiden, die wel van Godzilla afkomstig moeten zijn.

Tevens worden in het bericht de distributeurs Shout Factory en Scream Factory vermeld, samen met de streamingdienst TokuSHOUTsu. Het lijkt een grote belofte te zijn naar Godzilla-fans dat er iets erg speciaals op handen is voor ze.

Razend enthousiaste fans
De video heeft geleid tot veel online speculatie wat deze verbazende combinatie kan gaan opleveren. Sommigen denken dat de fanfilm "Gorgo vs. Godzilla", die Carpenter maakte toen hij erg jong was, eindelijk een release zal gaan krijgen. Anderen vermoeden dat het enkel een nieuwe release zal zijn van de oude Godzilla-films op TokuSHOUTsu.

Of zal Carpenter zich wagen aan een nieuwe remake van het verhaal over het Japanse monster? De makers van de Monsterverse hebben nog niet expliciet gereageerd op de video. Zij zijn nu druk bezig met het draaien van het vervolg van Godzilla vs. Kong, en hebben verder nog niks bekendgemaakt over de toekomst van het gigantische reptiel.

Bekijk de video zelf hieronder!NieuwsFilm