Onthullende beelden 'The Way of Water' bij nieuwe bioscooprelease 'Avatar'

Onthullende beelden 'The Way of Water' bij nieuwe bioscooprelease 'Avatar'

Nu opnieuw in de bioscoop: Avatar uit 2009.

James Cameron's cinema veranderende Avatar uit 2009 wordt dit weekend opnieuw gescreend in bioscopen over de hele wereld.

Er zijn al bioscopen overzee die de film hebben vertoond en bevestigen dat het publiek nieuwe beelden te zien krijgt van het beruchte vervolg Avatar: The Way of Water.

Onthullende beelden uit Avatar 2
Tweets suggereren dat de beelden verschillen per land, maar de reacties op Twitter en andere socialmedia platforms beloven veel goeds. Ook in Nederland wordt Avatar opnieuw vertoont, maar wat de sneak peek precies zal zijn is nog niet bekend.

De heruitgave wordt dit weekend in 4K HDR op duizenden schermen buiten Noord-Amerika afgespeeld, de helft daarvan in 3D. Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december wereldwijd in de bioscoop te zien.

In Avatar: The Way of Water woont Jake Sully met zijn nieuw gevonden familie op de planeet Pandora. Wanneer een oude dreiging terugkomt om verder te gaan met wat eerder was gestart, moet Jake samen met Neytiri en het Na'vi-ras leger samenwerken om hun geliefde planeet te beschermen.



NieuwsFilm

meest populair