Vierde 'Cloverfield'-film komt er ook!

Vierde 'Cloverfield'-film komt er ook!

De regisseur is gevonden voor de film van Bad Robot.

In 2008 verscheen de scifi-monsterfilm Cloverfield van regisseur Matt Reeves en producent J.J. Abrams. Na flink wat jaren verschenen er vervolg met 10 Cloverfield Lane in 2016 en The Cloverfield Paradox in 2018. Nu is het tijd voor een vierde film.

Deadline meldt namelijk dat regisseur Babak Anvar, bekend van de film Under the Shadow, I Came By, is aangesteld om een volgende film in de franchise te regisseren op basis van een script van Joe Barton. De opnames zouden al zijn gestart.

Voorlopig een mysterie
Zoals te verwachten is er verder niets te vertellen over Cloverfield 4. Net als bij de eerdere films zal productiemaatschappij Bad Robot het plot zo lang als mogelijk geheim willen houden.

Ook is nog niet bekend of de film het witte doek zal aanraken, of dat de film op bijvoorbeeld Netflix zal verschijnen. Dit was voor het meest recente deel The Cloverfield Paradox wel het geval.

Begin 2021 werd het project nog aangekondigd als een direct vervolg op het origineel uit 2008, waarbij de found-footage stijl niet gebruikt zou worden.

NieuwsFilm

meest populair