Eindelijk goed nieuws voor fans van 'The Nun'

Het vervolg heeft een hoofdrolspeler gevonden.

De Conjuring Universe is sinds 2013 flink aan het uitdijen en ondertussen zijn er meer spin-off dan films in de originele reeks. Een van die spin-off is The Nun en gaat over Valak, de "Demon Nun" en deze dook op in The Conjuring 2.

De film verscheen in 2018 en was een enorm succes door met een budget van slechts $22 miljoen een enorme $365,5 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. En dan zien we de erg magere ontvangst door de vingers.

Hoofdrolspeler voor The Nun 2
Het goede nieuws voor de fans van de franchise en The Nun is dat ze terugkeert. The Hollywood Reporter meldt dat actrice Storm Reid (The Invisible Man, Euphoria) een hoofdrol heeft bemachtigd. Reid zal binnenkort te zien zijn in de grote HBO-serie The Last of Us.

De regie ligt in handen van Michael Chaves die eerder verantwoordelijk was voor The Curse of La Llorona (2019) en The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021).

De opnames voor The Nun 2 moeten volgende maand al starten zodat de verschijningsdatum van 8 september 2023 gehaald kan worden.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair