Bekende horrorreeks keert eindelijk terug met 6e deel

Er zijn maar liefst twee regisseurs gevonden...

De horrorsequel Final Destination 6 heeft weer een grote stap voorwaarts gezet bij New Line in een poging de franchise nogmaals uit te melken.

De studio heeft namelijk regisseurs Zach Lipovsky en Adam B. Stein (Freaks) vastgelegd na hun unieke pitch om de baan te krijgen.

Eerder al werd Spider-Man regisseur Jon Watts vastgelegd als producent. Final Destination 6 moet een herlancering van de reeks worden, hoewel alles zich nog steeds in hetzelfde universum afspeelt als diens vijf voorgangers.

Veel aandacht besteed aan sollicitatie
Lipovsky en Stein werden gekozen na een nu legendarische Zoom-oproep. Het gesprek was 'business as usual' met de twee filmmakers samen in dezelfde kamer. Toen de bijeenkomst ten einde liep, begon de open haard achter hen te sterk te branden, waardoor het plafond werd aangetast.

Dit was het moment waarop de filmmakers de vergadering stopten en brandblussers pakten om het vuur te doven. Maar toen ze eenmaal gingen zitten, brak een plafondventilator en onthoofde een van hen. Ze gebruikten een combinatie van vooraf opgenomen materiaal en visuele effecten om de truc uit te voeren en zo iedereen te overtuigen.

Als er enige twijfel was of Final Destination 6 in goede handen zou belanden, lijkt deze inventieve creatie toch wel het ultieme bewijs!

NieuwsFilm

meest populair