Prime Video voegde 6 nieuwe films toe deze week

Check hier het overzicht.

Jim Pedd 25 september 2022 11:32 in Featured
Prime Video maakte er een prima week van met nieuwe films. Vandaag zetten we de nieuwe toevoegingen voor je op een rij.

Everything Everywhere All at Once (2022)
Regie: Dan Kwan, Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Jonathan Ke Quan, James Hong
Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Ladies and Gentlemen: The Rolling Stones (1973)
Regie: Rollin Binzer | Cast: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Bill Wyman
Ladies and Gentlemen: The Rolling Stones is een registratie van een concert van The Rolling Stones, het werd uitgegeven in 1974. Het werd opgenomen tijdens hun 1972 American Tour.

The Informer (2019)
Regie: Andrea Di Stefano | Cast: Ana de Armas, Rosamund Pike, Joel Kinnaman, Clive Owen
Voormalig special agent Pete Koslow (Joel Kinnaman) zit een celstraf uit nadat hij in een gevecht zijn vrouw (Ana de Armas) wilde beschermen. Hij krijgt een kans op vroegtijdige vrijlating als hij informant wordt voor de FBI (Rosamund Pike en Clive Owen) en hen helpt de meest machtige misdadiger van New York neer te halen: The General. Koslow wordt door The General opnieuw naar de gevangenis gestuurd om daar een drugsdeal op touw te zetten. Als er iets gruwelijk fout gaat, wat resulteert in de dood van een undercoveragent van de FBI, verliest hij ook hun steun. Zonder ontmaskerd te worden moet Koslow een plan bedenken om uit handen te blijven van de drie grootste New Yorkse organisaties: de maffia, NYPD én de FBI...

Miénteme (2022)
Regie: Sebastián Schindel | Cast: Leonor Varela, Lucas Akoskin, Benjamín Vicuña, Florencia Peña
Barbara heeft nooit geluk gehad met mannen. Eva en Matías, een getrouwd stel in crisis, stellen Barbara voor aan Julián. De eerste ontmoeting is een succes, maar het stel ontdekt dat Julián een oplichter is. Samen moeten ze Juliáns ware leven onderzoeken en ontmaskeren. Tijdens hun detective-avonturen vindt het stel de liefde terug, maar tegelijkertijd ontdekken ze ook hun eigen leugens.

Payback (2006)
Regie: Winston W. Champ | Cast: Christopher Atkins, Angie Everhart, Tanner Gill, Stan Glick
Bij een inval in een drugspand komt de partner van politieagent Sean Walker om het leven. De dader is een sadistische drugdealer zonder enig gewetensgevoel. Met veel moeite weet Sean de dader op te sporen en voor de rechter te krijgen. Hierna besluit Sean ontslag te nemen bij de politie omdat hij het verlies van zijn collega niet kan verwerken. Samen met zijn vrouw en dochter verhuist hij naar een verlaten ranch in de buurt van Las Vegas en bouwt daar een nieuw leven op. Hij weet echter niet dat de drugsdealer alles op alles zet om uit de gevangenis te ontsnappen. Hij wil wraak nemen op de agent die hem een levenslange straf achter de tralies bezorgde.

Apache bleibt gleich (2022)
Regie: Nepomuk Fischer | Cast: Apache 207, Hakan Yaman, Johannes Götz, Loredana Zefi
10 nummer 1 hits. Meer dan 2 miljard streams. Maar rapper Apache 207 blijft een mysterie. Nu verbreekt hij de stilte en staat hij een cameracrew een kijkje in zijn leven toe.

NieuwsFilm