Deze spannende thriller staat in een klap bovenaan Netflix Top 10

De film Lou doet goede zaken.

Bram de Groot 25 september 2022 20:30 in Algemeen
De afgelopen dagen stond de komedie Do Revenge bovenaan de Netflix Top 10, maar de plek is ondertussen overgenomen door de actiethriller Lou. De film werd zeer redelijk ontvangen en mag best wel een aanrader genoemd worden.

De belangrijkste rollen in Lou komen van Allison Janney, Jurnee Smollett, Logan Marshall-Green, Ridley Bateman en Matt Craven en de regie lag in handen van Anna Foerster, die eerder de regie op zich nam van Underworld: Blood Wars.

De actiethriller werd redelijk ontvangen op Rotten Tomatoes. Na 26 recensies staat Lou op 65 procent op de Tomatometer. Ook het publiek lijkt tevreden, gezien de 75 procent als Audience Score.

Lou nu op #1 in de Netflix Top 10
In Lou ontmoeten we de kluizenaar Lou. Ze probeert haar duistere en gevaarlijke verleden achter zich probeert te laten. Maar als de dochter van een buurvrouw tijdens een zware storm plotseling wordt ontvoerd, riskeren de vrouwen hun leven tijdens een moeilijke reddingsmissie. Ze zullen hun grenzen testen waardoor schokkende geheimen uit hun leven boven komen drijven.

Heb je zin op Lou te gaan kijken, dan vind je deze nu hier op Netflix.NieuwsFilm