Hoe komt het dat de bloedmooie Charlize Theron al bijna 10 jaar single is?

De actrice laat zich er zelf over uit.

FilmTotaal 25 september 2022 09:24 in Celebrity
Charlize Theron is al een lange tijd een bekend gezicht in Hollywood. Ze is dan ook niet alleen een van de bekendste actrices vandaag de dag, ze wordt ook vaak een van de knapste actrices genoemd. Toch is de met een Oscar bekroonde actrice al behoorlijk lang single, iets waar ze zich nu over uitlaat.

De 47-jarige Theron pronkt op de voorkant van het magazine Bazaar, waar ze ook een interview voor gaf. Hierin laat de actrice zich uit over haar datingleven, dat volgens haar de laatste jaren behoorlijk saai is.

Daten
Zo zegt ze: "Gedurende de COVID periode had een iemand interesse in me. Hij was echt uit op een relatie, maar ik wist het niet zeker. Ik heb al zo lang geen relatie meer gehad dat ik niet precies weet hoe het moet" Theron zei al eerder dat ze al bijna 10 jaar single is maar wel gewoon 'vrij' is en dat mannen haar zeker mogen vragen op een date.

Theron, o.a. bekend van Monster en Mad Max: Fury Road, had een relatie met Stuart Townsend van 2002 t/m 2010. Daarna had ze een relatie met Sean Penn, maar dit duurde maar twee jaar, namelijk van 2013 t/m 2015.

Familie
Hoewel de actrice nog best veel acteert, doet ze hel wel wat rustiger aan, aangezien ze het belangrijker vindt om tijd door te brengen met haar dochters. Zo vervolgt Theron: "Ik vind het nu leuker om te horen te krijgen van mijn kinderen dat ik een lekkere maaltijd heb gemaakt dan dat mijn nieuwste film goed is onthaald".

Binnenkort zal de actrice te zien zijn in de Netflix-film The School of Good and Evil, een rol die ze accepteerde in de hoop dat haar dochters van kunnen genieten: "Dat motiveerde me wel echt. Ik hoop dat mijn kinderen het een leuke film vinden!"

NieuwsFilm