Harry Styles is zeer intiem met zijn knappe vriendin op straat

Romantische taferelen in New York City.

FilmTotaal 25 september 2022 15:35 in Celebrity
Harry Styles is betrapt tijdens een intiem momentje met zijn vriendin Olivia Wilde, die hij heeft leren kennen op de set van Don't Worry Darling. De foto's hiervan volgen op geruchten dat het juist wat minder lekker zou gaan tussen de twee.

Styles en Wilde zijn sinds begin 2021 samen. De vonken sprongen over op de set van Wildes film Don't Worry Darling. Styles speelt daarin een van de hoofdrollen.

Hoewel ze beiden in de media weinig tot niets hebben losgelaten over hun gevoelens voor elkaar, is het duidelijk dat de twee smoorverliefd zijn op elkaar. Zo werden ze meermaals tijdens een romantische vakantie gespot in Italië.

Ook is Wilde vaak gesignaleerd bij concerten van de zanger. Zo stond ze deze week nog vrolijk mee te dansen bij een show van haar mannetje in de Madison Square Garden, een populaire concerthal in New York City.

Toch werd in de roddelmedia laatst beweerd dat het niet heel goed zou gaan tussen hen. Deze nieuwe foto's van een romantische date-avond in New York tonen echter het tegenovergestelde aan.

Styles en Wilde doen daarop namelijk behoorlijk intiem met elkaar... gewoon op straat!

NieuwsFilm