Nicolette Kluijver duwt boezem bijna letterlijk in de camera op Insta-foto

Nicolette Kluijver duwt boezem bijna letterlijk in de camera op Insta-foto

De Nederlandse celeb in "makkelijk outfitje".

De Nederlandse presentatrice Nicolette Kluijver duikt de afgelopen jaren nog regelmatig op op de Nederlandse televisie. Zo zagen we haar nog als biggetje tijdens The Masked Singer van RTL4. Maar ze deed en doet zoveel meer.

Haar carrière werd zo'n beetje afgetrapt toen ze kandidaat was in het real life-programma De Farm op de zender Yorin. Daarna ging het snel en werd ze een van de gezichten van BNN. Ze was een vast gezicht van Try Before You Die en Spuiten en Slikken. Later werd ze het gezicht van Expeditie Robinson en dat is ze nog steeds.

Als actrice is ze minder bekend, maar ze was wel (kort) te zien in Goede tijden, slechte tijden in de periode van 2002 tot 2005. Daarna had ze rolletjes in de Nederlandse serie Lotte, de Amerikaanse politieserie CSI: NY en ze was nog niet zo heel lang geleden te zien in de film Misfit 3: De Finale (2020) en sprak ze de voice-over in van de bioscoopdocu Poeslief: een ode aan de kat (2021).

In het zwembad op Insta
Niet heel vaak plaatst de in Hilversum geboren celeb bikini-foto's op Instagram, maar ze kon het nu toch even niet laten. "Heerlijke sport en zo'n makkelijk outfitje.... 🏊‍♀️," schrijft Nicolette bij de opvallende foto.

"Knap! 🔥" schrijft Nicolette van Dam en Wendy van Dijk is het daarmee eens: "Knap!!!!🔥❤️" Tygo Gernandt houdt het bij 🔥❤️. Sportcoach Carlos Lens heeft wat meer woorden: "aha in het water zit je dus al die tijd .... 20 meter naar links is de actie ! Zie je snel xxx"


De foto van de 37 jarige Nicolette Kluijver zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair