Dit personage steelt de show in Marvel-horrorfilm 'Werewolf by Night'

De korte film is binnenkort te zien op Disney+.

Sinds het Disney-event D23 eerder deze maand is er veel te doen om de eerste "Special Presentation" van Marvel Studios op Disney+. We hebben het over Werewolf by Night waarin acteur Gael García Bernal (Old, Coco) invulling geeft aan Jack Russell alias de weerwolf uit de titel.

Aangezien de release aanstaande is krijgen we veel te horen over de korte film die naar verwachting niet veel langer zal duren dan drie kwartier. Zo blijken critici erg onder de indruk te zijn van het personage Man-Thing.

Man-Thing steelt de show
Tijdens het event Fantastic Fest werd Werewolf by Night gescreend op het witte doek en tussen de vele social-reacties zitten een hoop positieve opmerkingen over de introductie van Man-Thing.

Het lijkt erop dat de fans vooral van dit Marvel-horrorfiguur gaan smullen. Overigens dook het wezen even geleden op in de film Man-Thing uit 2005. Dus de die hard-fans zullen hem wel herkennen.

Michael Giacchino's Werewolf by Night staat op 7 oktober op Disney+. Een nieuwe trailer lijkt er deze week wel te komen.







NieuwsFilm

meest populair