Beroemde voetballer te zien in trailer nieuwe 'Astérix and Obélix'

Van het voetbalveld naar het witte doek. Je zou het niet denken, maar het kan toch.

Brendan Mc Dade 27 september 2022 10:17 in Video
In de nieuwe Astérix and Obélix: The Middle Kingdom is er een cameo voor een wel heel bijzonder persoon. In de voetbalstadions is hij al een echte strijder, dus de stap naar Romeinse soldaat was voor hem klein.

We hebben het over niemand minder dan Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimović. Tussen het trainen en wedstrijden spelen door had de AC Milan spits blijkbaar nog een plekje vrij. Zijn rol is klein, maar staat wel op zijn lijf geschreven.

Lange periode
De laatste live-action Astérix and Obélix film, Astérix and Obélix: God Save Britannia, is alweer meer dan tien jaar oud. Hoog tijd dus om de galliërs weer aan het werk te zien gaan.

De film zal februari 2023 in de bioscopen verschijnen. Onderaan dit bericht is de trailer alvast te zien, waar ook Ibrahimović in volle glorie te bezichtigen valt.

Illuster rijtje
Ibrahimović is zeker niet de eerste grote sporter die een uitstapje maakte naar het filmlandschap. Een bekend voorbeeld is natuurlijk basketballer Michael Jordan in Space Jam. Alhoewel dat natuurlijk wel een grotere rol was dan de Zweedse voetballer nu gaat vertolken.

NieuwsFilm