Netflix pakt binnenkort uit met deze doodenge horrorfilm

'Halloween' van Rob Zombie komt begin oktober naar de streamingdienst.

Netflix voegt binnenkort een interessante horrorfilm toe: Halloween uit 2007. In deze nieuwe versie van de klassieker uit 1978 duikt regisseur Rob Zombie in de geschiedenis van Michael Myers.

Goed nieuws voor fans van de Halloween-franchise: vanaf begin oktober is er dus weer een deel uit de succesvolle horrorreeks op Netflix te streamen. Hoewel niet destijds iedereen te spreken was over deze 'remake', kijkt hij prima weg.

Meer Halloween
Voor fans die het liever houden bij de originele prent staat ook Halloween uit 2018 op Netflix. In dit directe vervolg neemt Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) het veertig jaar na dato opnieuw op tegen de gemaskerde gek.

Halloween (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Zombie | Cast: Malcolm McDowell, Brad Dourif, Tyler Mane, e.a.
De tienjarige Michael Myers wordt op school behoorlijk gepest. Op een dag heeft hij er genoeg van en slaat hij zijn kwelgeest dood. Op Halloweenavond volgt een gruwelijke slachtpartij bij hem thuis, waarna hij in een psychiatrische inrichting wordt opgenomen. Nu, zeventien jaar later, weet hij te ontsnappen en keert hij terug naar huis om meer dood en verderf te zaaien.



Halloween van Rob Zombie is vanaf 4 oktober op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair