'Deadpool 3' officieel met Hugh Jackman als Wolverine!

Groot nieuws van Ryan Reynolds.

Bram de Groot 27 september 2022 23:40 in Algemeen
Al tijden wachten we op echt nieuws over Deadpool 3, de derde film waarin acteur Ryan Reynolds op een juiste wijze het personage Wade Wilson alias Deadpool speelt. Nu heeft hij groot nieuws voor de fans!

Via een video op Twitter onthult Reynolds dat in de derde film Hugh Jackman terug zal keren als Logan alias Wolverine. Dit komt als een grote verrassing, aangezien Jackman met Logan uit 2017 afscheid nam van het geliefde personage.

Hugh Jackman terug als Wolverine
Na wat grappen en grollen, meldt Reynolds in de video: "Well, we did have one idea..." Vervolgens loopt Jackman in de achtergrond voorbij, waarna Reynolds aan hem vraagt of hij nog een keer Wolverine wil spelen.

"Ja, natuurlijk Ryan," luidt het antwoord van de acteur. Jackman en Reynolds hebben al jaren allerlei onderonsjes op social media over onder meer hun Marvel-personages. Interessant is dat Jackman nu dus te zien zal zijn in het multiversum van Marvel Cinematic Universe.


Deadpool 3 van regisseur Shawn Levy (The Adam Project) en Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick heeft nog geen verschijningsdatum of -jaar.NieuwsFilm