'Deadpool 3' met Wolverine krijgt eindelijk een verschijningsdatum

'Deadpool 3' met Wolverine krijgt eindelijk een verschijningsdatum

Deadpool & Wolverine verschijnt in 2024.

Eindelijk is er wat concreets bekend over de opvolger van Deadpool uit 2016 en Deadpool 2 uit 2018. De R-rated superheldenfilms krijgen namelijk een vervolg in 2024. Dit nieuws werd bekend nadat duidelijk werd dat Wolverine te zien zal zijn in de film.

De verschijningsdatum zat vast aan de Twitter-video van Ryan Reynolds, uiteraard de acteur die Wade Wilson alias Deadpool al twee keer speelde in de twee Deadpool-films. De datum is 6 september 2024.

Deadpool 3 in 2024 in de bioscoop
Het is vooralsnog onduidelijk onder welke Phase de film valt, aangezien de verschijningsdatum precies tussen Thunderbolts (einde Phase 5) en Fantastic Four (start Phase 6) valt. Mogelijk is dit met opzet, aangezien de film ongetwijfeld een aparte plek gaat innemen in het bredere Multiverse.

Reynolds is samen met Kevin Feige de producent van Deadpool 3 en de regie ligt dit keer in handen van The Adam Project-regisseur Shawn Levy die een script verfilmt van Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick.


De Deadpool-films waren een groot succes. Na een prima ontvangst wisten beide film elk bijna $800 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

NieuwsFilm

meest populair