Na hevige ziekte denkt Jeff Bridges dat hij tot zijn dood zou kunnen blijven acteren

Na hevige ziekte denkt Jeff Bridges dat hij tot zijn dood zou kunnen blijven acteren

De acteur is herstellende van lymfeklierkanker.

In 2020 werd duidelijk dat acteur Jeff Bridges lymfeklierkanker had, waarna hij een stevige kankerbehandeling kreeg. Na een flinke tijd lijkt het nu weer goed te gaan met de Big Lebowski-acteur. 'The Dude' denkt alweer aan acteren.

"Ik dacht dat ik na mijn ziekte er niet zeker van zou zijn of ik weer aan het werk zou gaan," legde Bridges uit aan Variety. De acteur meldde eerder dat zijn aandeel in de serie The Old Man van FX zijn laatste zou zijn. De serie krijgt overigens wel een tweede seizoen.

Tot zijn dood?
"Ik dacht dat ik met pensioen ging, heel serieus. En ik weet het niet. Weet je, mijn vader werkte tot het einde. Ik weet het niet, ik laat dat gewoon over aan hoe het uitpakt. Ik weet het niet zeker," bekende de acteur.

"Ik ben enorm dankbaar voor de liefde en steun van mijn familie en vrienden," typte de acteur op zijn blog. "De kanker is in remissie. De massa van 9 "x12" is geslonken tot de grootte van een knikker."

De acteur werd later ook getroffen door corona waardoor hij het nog zwaarder had. De acteur is gelukkig duidelijk aan de betere hand en wie weet zien we hem binnenkort weer in een film of serie. The Old Man krijgt in ieder geval een tweede seizoen.

NieuwsFilm

meest populair