Jeff 'The Dude' Bridges gediagnostiseerd met lymfklierkanker

Jeff 'The Dude' Bridges gediagnostiseerd met lymfklierkanker

De grote 'K' heeft weer een nieuw slachtoffer gevonden...

Wederom treurig nieuws uit Hollywood. De gezondheid van acteur Jeff Bridges (70) verslechterde al een tijdje en nu heeft hij zelf naar buiten gebracht dat hij lijdt aan de ziekte lymfklierkanker.

Bridges schitterde in grote titels zoals Tron: Legacy, Starman, The Big Lebowski, Iron Man, The Man Who Stare At Goats, Crazy Heart, True Grit en The Fisher King en maakte het persoonlijk bekend op zijn TWITTER:

Zoals The Dude zou zeggen: "Er is nieuwe sh*t aan het licht gekomen". Ik heb de diagnose lymfoom. Hoewel het een ernstige ziekte is, voel ik mij gezegend met een geweldig team van artsen en de prognose is goed. Ik begin met de behandeling en houd je op de hoogte van mijn herstel.

Ik ben dankbaar voor de liefde en steun van mijn familie en vrienden. Bedankt voor jullie gebeden en goede wensen. En zolang ik jullie heb, vergeet dan niet om te gaan stemmen. Omdat we dit allemaal samen doen.

Het lijkt erop dat hij positief blijft en vertrouwen heeft in een goede afloop. Toch komt het voor velen als een schok, omdat natuurlijk het overlijden van Chadwick Boseman nog vers in ieders geheugen staat.

Bridges is al een tijdje niet meer op het witte doek te zien geweest, maar verschijnt binnenkort op televisie in de serie The Old Man waar hij een voormalige inlichtingenagent speelt die terug gesleurd wordt in de wereld van spionage als hij het doelwit blijkt van moord. Vanaf 2021 te zien.

NieuwsFilm

meest populair