'Logan'-regisseur lijkt terugkeer van Jackmans Wolverine niet te kunnen appreciëren

'Logan'-regisseur lijkt terugkeer van Jackmans Wolverine niet te kunnen appreciëren

Hij was toch dood, dus hoe kan hij dan opnieuw het personage spelen?

In 2017 leek Hugh Jackman voorgoed vaarwel te zeggen tegen zijn geliefde personage Wolverine. Ja, dat lees je goed, leek, want Hollywood heeft andere plannen. Jackman keert terug als de Marvel-mutant voor Deadpool 3, maar hoe is dit überhaupt mogelijk?

Ryan Reynolds deelde een videootje op YouTube, dat binnen de kortste keren miljoenen keren werd bekeken. Niet zo heel gek, want niet alleen heeft de acteur het over het Deadpool-vervolg, Jackman komt er ook in voor en maakt duidelijk dat ook hij erin te zien zal zijn!

Dood
Tamelijk opmerkelijk natuurlijk, aangezien Wolverine het loodje legt in de sterk onthaalde Logan. De regisseur van deze blockbuster, James Mangold, lijkt het zelf ook niet echt op prijs te stellen dat Jackman terugkeert als Wolverine. De filmmaker deelde de onderstaande GIF op zijn Twitter-pagina, om nogmaals duidelijk te maken dat Wolverine echt sterft.



Hoe dan?
Het zou kunnen dat de X-Men: Days of Future Past-strategie wordt toegepast. Hierin wordt de hele tijdlijn van de franchise herwerkt, zodat Mystique nooit Bolivar Task vermoordt, wat zorgt voor een hele andere (en duistere) toekomst. Deze tijdlijn zou kunnen worden doorgezet, zodat Wolverine als het ware niet sterft in Logan.

In het MCU bestaan er echter nu ook de nodige multiverses, waardoor er meerdere werelden zijn met verschillende tijdlijnen. Ook is tijdreizen mogelijk, dus er zijn genoeg opties. Natuurlijk zou het ook nog kunnen dat de Deadpool 3 gebeurtenissen zich gewoon afspelen vóór Logan. Tijd zal zeggen wat het wordt en of het een eenmalig avontuur wordt of dat Jackman in meerdere Marvel-films te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair