DC-fans hoeven zich hier gelukkig geen zorgen om te maken

Er is ook goed nieuws voor liefhebbers van DC

Lara Lustemberg 28 september 2022 13:14 in Algemeen
Nadat Warner Bros de 90 miljoen dollar Batgirl-film schrapte door belastingafschrijving, werd het lot van andere DC-projecten bij Warner Bros een begrijpelijke zorg voor beide fans, en filmmakers.

De belangrijkste film die onder deze zorgen valt is de film Blue Beetle. In tegenstelling tot Black Adam en het vervolg op Aquaman, is dit een kleinere film die een paar weken voor de annulering van Batgirl, was opgenomen..

Geen zorgen
Maar Regisseur Angel Manuel Soto heeft goed nieuws. In een recent interview met NPR zegt hij: "Ik zal niet liegen. Er was bezorgdheid, woede en angst," maar hij voegt eraan toe dat studio-executives hem vertelde dat Blue Beetle niet hetzelfde lot zou ondergaan, en zei: "Ze zeiden dat de zorgen onnodig waren, de film heeft hun volle steun."

21-jarige Cobra Kai-acteur Xolo Maridueña straalt als Jaime Reyes, een first-generation Mexicaans-Amerikaanse tiener uit El Paso die de Blue Beetle wordt wanneer hij wordt geïmplanteerd met een buitenaards pantser.

Iron Man meets Green Lantern

Maridueña legt zijn kracht uitt: "Hij [Jaime], is een soort combinatie van Green Lantern en Iron Man. Er is een scarabee genaamt Khaji da, die uit de ruimte komt, en aan zijn lichaam wordt gehecht."

Blue Beetle wordt uitgebracht in 2023.

NieuwsFilm