Eén van deze topregisseurs moet de 'Blade'-reboot gaan oppakken

En weer verder...

Arjen Rooseboom 29 september 2022 08:12 in Algemeen
De regisseursstoel van Marvel's aankomende Blade-reboot, met in de hoofdrol Mahershala Ali, is nog geen 24 uur leeg of de eerste namen van opvolgers verzamelen zich alweer.

Ook niet zo gek, aangezien men de releasedatum van november volgend jaar wil aan houden. Primeurtjesjager Grace Randolph heeft 3 namen onthuld waarover zij geruchten heeft gehoord.

Eentje is nogal vergezocht en moeten we waarschijnlijk niet al te serieus nemen, namelijk die van Spike Lee. Maar de andere twee (of eigenlijk drie) kandidaten om Bassam Tariq op te volgen lijken serieuze opties.

1 Dame of 2 Heren
Als volgende staat het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah op het verlanglijstje van de makers. Ervaring met superhelden hebben ze al, gezen hun recente bijdrage aan afleveringen van Ms. Marvel en natuurlijk het geannuleerde Batgirl.

Ook Gina Prince-Blythewood zou in aanmerking komen. Een succesvolle stripboekaanpassing maken heeft ze bewezen met The Old Guard en momenteel gooit ze hoge ogen met de box-office-hit The Woman King.

NieuwsFilm