3 erotische films op Netflix om direct te kijken

Zwoele films op de grote streamingdienst.

Bram de Groot 29 september 2022 18:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie thrillers zijn best leuk voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Fifty Shades of Grey

Regie: Sam Taylor-Johnson| Hoofdrollen: Rita Ora, Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Marcia Gay Harden, Max Martini, Luke Grimes, Callum Keith Rennie | Kijk nuHet leven van de studente Anastasia Steele komt compleet op z'n kop te staan als ze in contact komt met de 27-jarige miljardair Christian Grey. De twee leren elkaar kennen als Anastasia hem mag interviewen en al snel ontdekt zij dat ze hem wil. Tegelijk geeft hij toe dat hij zich ook aangetrokken voelt tot haar, maar enkel een relatie wil op zijn voorwaarden. Dat gebeurt al snel...


Deadly Illusions

Regie: Anna Elizabeth James | Hoofdrollen: Kristin Davis, Dermot Mulroney, Greer Grammer, Shanola Hampton, Marie Wagenman, Shylo Molina, Abella Bala, Shaun Wu | Kijk nuEen goedverkopende schrijfster, die last heeft van een writer's block, huurt een onschuldige jonge vrouw in om op haar tweeling te passen. Terwijl de romanschrijfster zich helemaal overgeeft aan haar nieuwe bestseller, vervaagt de grens tussen het leven waarover ze schrijft en het leven dat ze leidt.

Addicted

Regie: Bille Woodruff | Hoofdrollen: Katerina Graham, Boris Kodjoe, Tasha Smith, Sharon Leal, Hunter Burke, Maria Howell, Tyson Beckford, William Levy | Kijk nuZoe Reynard is een zakenvrouw die alles heeft wat haar hartje begeert: een liefhebbende man, twee prachtkinderen en een geweldige carrière. Toch heeft ze enkele verlangens waar ze zich niet voor kan afsluiten en ze besluit hieraan toe te geven. Hierdoor komt haar geweldige leven op het spel te staan.

NieuwsFilm