Johnny Depp staat centraal in trailer nieuwe film 'Hot Take'

Streamingservice Tubi heeft het snel in elkaar geknutseld.

Wouter Drummen 29 september 2022 20:52 in Video
Eerder deze maand kwam er nog een bericht langs op FilmTotaal waarin stond dat er een film zou komen over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. Nu is alweer de eerste trailer online verschenen, die hieronder te zien is.

Als je een beetje het nieuws hebt gevolgd, dan weet je vast en zeker dat de twee acteurs een nare scheiding hebben gehad. Zo kwam Heard met het verhaal dat Depp gewelddadig was en haar sloeg, waardoor The Pirates of the Caribbean-acteur niet meer aan de bak kwam. Als gevolg hiervan klaagde hij haar aan voor 50 miljoen dollar.

Meer
De Aquaman-actrice deed hier nog een schepje bovenop en wilde juist 100 miljoen dollar. Na meerdere weken in de rechtszaal te hebben doorgebracht, won Depp echter, waardoor hij nu weer meer werk heeft, terwijl Heard juist veel minder in de spotlights staat.

Streamingservice Tubi liet er geen gras over groeien en heeft het verhaal nu al omgetoverd tot een film, genaamd Hot Take: The Depp/Heard Trial. Mark Hapka is te zien als Depp, terwijl Megan Davis Heard speelt. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Melissa Marty als Depps advocate Camille Vasquez en Mary Carrig als Heards advocate, Elaine Bredehoft.

Bekijk de trailer hieronder.NieuwsFilm