Deze 3 nieuwe topfilms van Netflix zie je binnenkort in de Nederlandse bioscopen

En daarna snel op Netflix zelf.

Bram de Groot 30 september 2022 04:20 in Algemeen
Netflix en WW Entertainment hebben via een persbericht onthuld dat er drie films van Netflix een bioscooprelease krijgen in Nederland en België. Dit zijn de films Bardo, Guillermo Del Toro's Pinokkio en White Noise. Hieronder meer informatie.

BARDO (17 november)

Regie: Alejandro G. Iñárritu | Hoofdrollen: Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani, Ximena Lamadrid, Iker Solano | 16 december op NetflixBARDO, False Chronicle of a Handful of Truths is een epische, visueel verbluffende en meeslepende film over de intieme en ontroerende reis van Silverio; een bekende Mexicaanse journalist en documentairemaker die in Los Angeles woont. Nadat hij een prestigieuze internationale prijs in ontvangst heeft genomen, keert hij noodgedwongen terug naar zijn geboorteland, niet wetende dat deze simpele reis hem tot een existentiële grens zal drijven. De waanzin van zijn herinneringen en angsten dringen door in zijn dagelijks leven en vervullen hem met verbijstering en verwondering.

Guillermo Del Toro's Pinocchio (24 november)

Regie: Guillermo del Toro en Mark Gustafson | Hoofdrollen: Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson en Burn Gorman | In december op NetflixDeze film is een unieke kijk op het klassieke verhaal van Carlo Collodi over de houten marionet die op magische wijze tot leven wordt gewekt om de rouwende houtsnijder Gepetto troost te bieden. Deze eigenaardige, stop-motion musical volgt de avonturen van een ondeugende en soms ongehoorzame Pinokkio tijdens diens zoektocht naar zijn plek in de wereld.

White Noise (8 december)

Regie: Noah Baumbach | Hoofdrollen: Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Lars Eidinger, Andre Benjamin, Jodie Turner-Smith | 30 december op NetflixTegelijkertijd hilarisch en afschuwelijk, lyrisch en absurd, gewoontjes en apocalyptisch, vertelt White Noise het verhaal van een hedendaagse Amerikaanse familie en hun poging om te dealen met de mondaine conflicten van het dagelijks leven. Onderwijl worstelen ze met de universele mysteries in de liefde, de dood en de mogelijkheid op geluk in een onstabiele wereld. Gebaseerd op het boek van Don DeLillo.

NieuwsFilm