Apocalyptische Netflix-film met 'Star Wars'-held Adam Driver krijgt trailer!

Apocalyptische Netflix-film met 'Star Wars'-held Adam Driver krijgt trailer!

Het acteur-regisseurduo, bestaande uit Noah Baumbach en Adam Driver, is weer terug met een veelbelovende film.

De eerste teaser van de nieuwste film van Noah Baumbach is uit, met de titel White Noise. Gebaseerd op het apocalyptische boek van Don DeLillo, belooft het een spannende zit te gaan worden. Bekijk de teaser zelf hieronder!

De cast van de film bestaat uit Adam Driver, Greta Gerwig, Raffey Cassidy, André Benjamin, en Don Cheadle. Baumbach regisseerde eerder al de film Marriage Story, waar Driver een koppige vader gedurende het proces van een echtscheiding speelde. Nu speelt Driver opnieuw een hoofdrol in een film van Baumbach.

Ook Gerwig kent Baumbach al langer, natuurlijk als zijn partner maar ook als co-schrijver van Frances Ha uit 2012 en Mistress America uit 2015. Baumbach heeft verder meegeschreven aan Gerwig's Barbie, die later dit jaar zal uitkomen.

Het verhaal van White Noise
De film is gebaseerd op Don DeLillo's opmerkelijke roman uit 1985, die door Time werd uitgeroepen tot een van de 100 beste romans die tussen 1923 en 2005 zijn geschreven. Dit is de eerste keer dat Baumbach een bewerking maakt op basis van een andere bron.

De officiële synopsis luidt als volgt:"Tegelijkertijd hilarisch en huiveringwekkend, lyrisch en absurd, alledaags en apocalyptisch - 'White Noise' dramatiseert de pogingen van een hedendaagse Amerikaanse familie om te leren leven met de problemen van het dagelijks leven, terwijl de familieleden worstelen met de universele mysteries van liefde, dood en de mogelijkheid van geluk in een onzekere wereld."

White Noise gaat later deze maand in première op het filmfestival van Venetië voordat het naar Netflix gaat. Er is nog geen officiële releasedatum vastgesteld, maar de film zal ergens dit jaar op Netflix verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair