Na meer dan twee jaar zit er eindelijk weer schot in 'Now You See Me 3'

Na meer dan twee jaar zit er eindelijk weer schot in 'Now You See Me 3'

Ruben Fleischer mag het gaan doen...

Al sinds de succesvolle release van Now You See Me 2 in 2016 wordt er gesproken over een derde deel in de franchise met de groep magische overvallers, beter bekend als The Four Horsemen.

De afgelopen jaren zijn er niet heel veel updates over het project geweest. Het laatste bericht was dat regisseur Jon M. Chu zou terugkeren.

Nu is er echter weer iets te melden over het lang in ontwikkeling zijnde Now You See Me 3, namelijk dat er een nieuwe regisseur aan boord is en eentje die wel eens heel goed bij de franchise zou kunnen passen.

Oude bekende voor een deel van de cast
Het gaat hier om Ruben Fleischer, die grote bekendheid verwierf dankzij de Zombieland-films waarna hij grote blockbusters mocht gaan maken.

Dit resulteerde in de box-office knaller Venom ($800 miljoen dollar) en eerder dit jaar het verrassend leuke Uncharted ($400 miljoen dollar).

Natuurlijk is alles nog afwachten, maar het feit dat Fleischer een goede werkrelatie heeft uit het verleden met vaste sterren Jesse Eisenberg en Woody Harrelson, zal waarschijnlijk positief bijdragen!

NieuwsFilm

meest populair