William Dafoe, Emma Stone gestrikt voor nieuwste film van absurdistische regisseur

William Dafoe, Emma Stone gestrikt voor nieuwste film van absurdistische regisseur

Veel van de castleden speelden al samen in de aankomende film van dezelfde regisseur, genaamd 'Poor Things'.

Terwijl Yorgos Lanthimos druk bezig is met het afronden van zijn laatste film Poor Things, kondigt hij al de cast aan van zijn aankomende project AND. Veel van de castleden keren ook weer terug, waaronder Emma Stone, Jesse Plemons, William Dafoe en Margaret Qualley.

Het plot blijft voor nu nog een geheim, maar met een cast als deze moet een regisseur prima een of meerdere goede films kunnen maken. Het script is afkomstig van Element Pictures en Film4.

Lanthimos heeft al meerdere topfilms op zijn naam staan met een absurd randje, zoals The Lobsster en The Killing of A Sacred Deer. Naast Lanthimos produceren Ed Guiney, Andrew Lowe en Kasia Malipan de film onder Film4, Element en Searchlight.

Het talent van Lanthimos
David Greenbaum en Matthew Greenfield, de voorzitters van Searchlight, lieten weten over de samenwerking: "Werken met Yorgos blijft een hoogtepunt voor ons bij Searchlight, en dit is weer een typisch origineel project dat zijn werk onderscheidt. Opnieuw samenwerken met Emma, Willem, Jesse en Margaret, samen met Element en Film4 is gewoon de kers op de taart."

Guiney en Lowe lieten weten over Lanthimos en zijn project: "Dit is onze vijfde film met Yorgos, en we zijn verheugd om ons opnieuw te herenigen met Searchlight en Film4 voor dit briljante script van Yorgos en Efthmis. Yorgos heeft een ongelooflijke cast en crew aangetrokken, en we staan te popelen om te beginnen."

NieuwsFilm

meest populair