Er was ongelofelijk veel voor nodig om Ana De Armas in Marilyn Monroe om te toveren

Er was ongelofelijk veel voor nodig om Ana De Armas in Marilyn Monroe om te toveren

Elke dag meerdere uren aan make-up.

Er werd de afgelopen maanden veel gesproken over Blonde, maar nu is de film dan ook eindelijk op Netflix te zien. Hierin kruipt Ana De Armas in de huid van de iconische Marilyn Monroe, maar bepaald makkelijk was dit niet!

Niet alleen moest De Armas, o.a. bekend van Blade Runner 2049 en No Time to Die, alles over Monroe leren en te weten komen, ze moest elke dag ook heel wat uurtjes in de make-up kamer doorbrengen om omgetoverd te worden tot een van 's werelds beroemdste vrouwen.

Urenlang
Make-up artieste Tina Roesler Kerwin en de haarspecialist Jaime Leige McIntosh waren elke dag uren bezig met de actrice. Tijdens een recent interview laten zij zich erover uit: "De bedoeling was om onze Marilyn te vinden in Ana, en Ana niet zomaar op Marilyn te laten lijken. Er is een groot verschil tussen de twee".

"Ana is gewoon echt Marilyn geworden en daar hebben wij geprobeerd zo goed mogelijk mee te helpen". Niet alleen betekende dit dus een pruik, maar ook blauwe contactlenzen, nepwimpers en behoorlijk veel make-up.

Resultaat
Het resultaat mag er zijn. Ondanks het feit dat er kritiek op de actrice was (iets wat Brad Pitt trouwens onterecht vond) ziet De Armas er grandioos uit. Dat mag ook wel, als je elke dag bijna drie uur moet stilzitten voor de make-up en het haar. De actrice zet echter ook een hele sterke rol neer. Bekijk Blonde nu op Netflix!

NieuwsFilm

meest populair