Brad Pitt komt ook op voor Ana De Armas als Marilyn Monroe in 'Blonde'

Brad Pitt komt ook op voor Ana De Armas als Marilyn Monroe in 'Blonde'

De producent van de film is het niet eens met alle kritiek.

Eerder vandaag verscheen er nog een artikel op FilmTotaal waarin de familie van Marilyn Monroe het opneemt voor actrice Ana De Armas. De Colombiaanse actrice kruipt in de huid van het icoon in Blonde, waar ze nu al kritiek voor kreeg.

Recentelijk verscheen de trailer en hoewel De Armas behoorlijk veel lijkt op Monroe, vinden sommige mensen haar accent niet passen. Nu krijgt ze echter opnieuw steun van een andere grote naam, namelijk niemand minder dan Brad Pitt.

Reactie
De beroemde acteur zal zelf niet in de film te zien zijn, maar werkte wel aan het project mee, namelijk als producent. Hij komt nu dan ook op voor de Blonde-hoofdrolspeelster.

Zo zegt Pitt: "Ana is echt fenomenaal. Het is niet makkelijk om Marilyn Monroe te spelen. We hebben dan ook maar liefst 10 jaar aan de film gewerkt en het is pas toen we Ana tegenkwamen dat we wisten dat we de film konden maken".

Geen biopic
Eerder tijdje geleden kwam er al een artikel langs op FilmTotaal waarin staat dat de film ook niet gezien moet worden als een biopic. Hoe het er uiteindelijk precies uitziet zullen we eind september ontdekken, wanneer Blonde op Netflix verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair