Cher in strakke catsuit en lijkt wel 28 jaar!

Cher in strakke catsuit en lijkt wel 28 jaar!

De zangeres maakte indruk met haar verschijning op de Paris Fashion Week.

Cher (Moonstruck, Mamma Mia! Here We Go Again) heeft deze week de show weten te stelen tijdens de Paris Fashion Week. De Believe-zangeres verscheen in een strak pak op de catwalk en bewees nog maar eens hoe geweldig goed ze er wel niet uitziet.

Cher is dan wel 76, maar die leeftijd zou je haar nooit geven. Dat komt niet alleen omdat ze nog altijd ontzettend energiek is en nog vaak optreedt, maar ook omdat ze er strak en stralend uit blijft zien. Ze lijkt wel weer 28 jaar.

Strak pakkie
Deze week verscheen Cher op de catwalk bij de modeshow van prestigieuze merk Balmain. Voor deze gelegenheid droeg ze een futuristische catsuit.

Qua make-up had ze blauwe oogschaduw en roze lippenstift. Natuurlijk maakten haar iconische zwarte lange manen haar look helemaal af.

Icoon
Terwijl ze de zaal binnen kwam lopen, werd haar hit Strong Enough door de speakers geblazen. De aanwezigen reageren logischerwijs ontzettend enthousiast op haar verschijning. En geef ze eens ongelijk, want Cher is en blijft natuurlijk een ongelooflijk icoon.

Op de catwalk vergezelde ze Olivier Rousteing, creatief directeur van het modehuis. Hij had na afloop ook niets dan lovende woorden over voor de zangeres.

NieuwsFilm

meest populair