Eindelijk eens goed nieuws voor langverwachte remake van 'The Crow'

De release is weer een fase dichterbij gekomen...

Arjen Rooseboom 2 oktober 2022 04:48 in Algemeen
In de aanstaande remake van The Crow zal Pennywise-vertolker Bill Skarsgard de rol op zich nemen die (de in 1994 op de set tragisch doodgeschoten) Brandon Lee eerder in het origineel speelde.

The Prague Reporter heeft nu bekendgemaakt dat het project, met aan het roer regisseur Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman), onlangs de productie heeft afgerond in de omgeving van Praag.

Tijdens de lange shoot, die 10 weken heeft geduurd, hebben de cast en crew talloze locaties in oude en nieuwe delen van de Tsjechische hoofdstad bezocht. Een belangrijk decorstuk was gesitueerd in de 'Rudolfinum'-concertzaal met honderden formeel geklede figuranten.

De camera's hebben onder andere gedraaid in een Joodse wijk, chique straten nabij het Wenceslasplein, het gemeentehuis en centraal station.

Daarnaast vonden er ook nog opnames plaats in de gloednieuwe 'Penzing Studios' net buiten München en een aantal in de 'Barrandov Studios'.

Televisie of witte doek
Vreemd genoeg lijkt bij de gemeente Praag ingediende documentatie erop te wijzen dat The Crow is gefilmd als een 6-delige televisieserie, maar voor zover wij weten, wordt dit een speelfilm. Het wachten is op meer nieuws.

NieuwsFilm