'The Favourite'-regisseur strikt belachelijk mooie cast voor zijn nieuwe film

O.a. met Margot Robbie, Jesse Plemons 'AND' Willem Dafoe.

Wouter Drummen 1 oktober 2022 09:15 in Algemeen
Emma Stone was al te zien in de nodige topfilms. Denk bijvoorbeeld maar aan La La Land en The Favourite. Laatstgenoemde was een film van Yorgos Lanthimos. Deze samenwerking was de bekendheden blijkbaar goed bevallen, want ze maken nu samen weer een film.

Het gaat hier om de film AND, waar vooralsnog bijzonder weinig over bekend is gemaakt. Dit wordt echter niet de tweede samenwerking tussen Lanthimos en Stone, maar alweer de derde. Ze hebben pas net goed en wel Poor Things afgerond, die ergens volgend jaar te zien zal, of ze hebben alweer een nieuw project op de agenda staan. Gek is dit niet, aangezien hun eerste film ijzersterk werd onthaald.

The Favourite
The Favourite maakte maar liefst kans op 10 Oscars in 2018, maar won er maar een enkele. Hoofdrolspeelster Olivia Colman mocht het felbegeerde gouden beeldje mee naar huis nemen. Stone werd echter wel genomineerd.

Een nieuwe film van de Griekse regisseur Lanthimos en topactrice Stone is dus zeker iets om naar uit te mogen kijken. Stone is echter niet de enige grote naam die voor AND heeft getekend. Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door Jesse Plemons (The Power of the Dog), Willem Dafoe (The Lighthouse) en Margaret Qualley (Once Upon a Time in Hollywood).

Wanneer AND te zien zal zijn is vooralsnog niet bekend, maar meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm