Deze stevige actiethriller is een monsterhit op Prime Video

De zoveelste actiethriller met Liam Neeson doet het goed.

Bram de Groot 3 oktober 2022 18:30 in Algemeen
Net als op Netflix heeft Prime Video een Top 10 en die lijst wijzigt regelmatig van opgenomen films. Dit keer zien we dat de nieuwe release Memory in een keer de koppositie heeft veroverd, van Last Seen Alive.

De film Memory is een zoveelste actiethriller met Liam Neeson en dit keer liet hij zich regisseren door Martin Campbell, bekend van films als The Foreigner en Casino Royale. Er zijn ook rollen voor onder meer Guy Pearce en Monica Bellucci.

De ontvangst van Memory is bij wel meer van de films van Neeson wisselend. Op Rotten Tomatoes zien we erg matige 28 procent op de Tomatometer en een prima 81 procent als Audience Score. Dus het publiek kan zich dus wel vinden in Memory.

Memory is koploper in Prime Video Top 10
In Memory weigert huurmoordenaar Alex een opdracht. Het zorgt ervoor dat de rollen omdraaien waardoor hij zelf het doelwit wordt. Hij probeert vervolgens zijn belagers op te sporen, voordat zij of FBI-agent Vincent Serra hem vinden. Intussen laat zijn geheugen hem steeds meer in de steek en dat bemoeilijkt de zaak.

Heb je zin op Memory te gaan kijken, dan vind je deze nu hier op Prime Video.NieuwsFilm