Wat is er in vredesnaam aan de hand met de handen van Madonna?

Wat is er in vredesnaam aan de hand met de handen van Madonna?

Heeft ze er iets aan laten doen of komt het juist door daar 'jonge' gezicht?

Madonna is inmiddels alweer 64 jaar oud, maar ze ziet er nog uit als iemand van ergens in de 20. De wereldberoemde zangeres heeft namelijk behoorlijk wat plastische chirurgie gehad, maar juist daardoor ziet ze er nu zo griezelig uit. Dat is ook wel weer duidelijk te merken uit een recent kiekje.

Madonna, eveneens actrice (denk bijvoorbeeld maar aan Swept Away en Evita), ziet totaal niet meer hetzelfde uit als vroeger. Daarvoor hoef je alleen maar haar Instagram-pagina te gaan, maar een nieuwe foto toont aan dat de zangeres ook werk heeft laten verrichten aan haar handen. Dit heeft blijkbaar niet zo heel goed uitgepakt...

Handen
Dat de nodige celebrities iets laten doen aan hun gezicht, ook al zien ze er perfect uit, komt vaker voor (kijk bijvoorbeeld naar Catherina Zeta-Jones, die het ook niet kon laten). Nu is het echter eveneens mogelijk iets aan de handen te laten doen.

Handen zijn namelijk een stuk lastiger dan het gezicht, maar hier is in Hollywood meer en meer vraag naar. Handen geven namelijk vaak je echte leeftijd prijs en dat mag natuurlijk niet, al helemaal niet wanneer je gezicht 30 jaar jonger 'is gemaakt'. Madonna's handen zien er ook niet al te best uit.

Foto
Sommige mensen beweren dat Madonna iets aan haar handen heeft laten doen, maar dat dit niet goed uitgepakt heeft. Anderen zeggen juist weer dat de zangeres zoveel aan haar gezicht heeft laten doen dat het contrast met haar handen enorm is, die wel erg oud uitzien. Oordeel zelf met de foto hieronder.



NieuwsFilm

meest populair