Ook de beeldschone Catherina Zeta-Jones heeft haar gezicht laten misvormen

Twee doktoren laten zich uit over 'de nieuwe look' van de actrice.

FilmTotaal 1 oktober 2022 09:31 in Celebrity
Vaak kunnen acteurs en voornamelijk actrices het niet laten om voor plastische chirurgie en botox te gaan om er eeuwig jong uit te blijven zien. Zelfs de bloedmooie Catherina Zeta Jones kon de verleiding niet weerstaan.

De actrice was eind jaren negentig, begin 2000, een van de grootste namen in Hollywood. Ook zag ze er prachtig uit en werd ze vaak toegerekend tot de knapste actrices en zelfs vrouwen van dat moment. Ze speelde dan ook de nodige keren een diva in films als Zorro en Intolerable Cruelty.

Verandering
Toch lijkt de actrice er de laatste jaren heel anders uit te zien. De nodige fans vragen zich dan ook af of Zeta-Jones niet iets aan haar gezicht heeft laten doen. Twee experts, de doctoren, Caroline Pouget en Louis Dupagne, geven antwoord op die vraag.

Zo zeggen de twee: "Haar wangen zijn als het ware 'voller', het puntje van haar neus steekt meer naar boven, de vorm van haar gezicht is ovaler dan tevoren en haar voorhoofd is geheel glad. Het is dus wel tamelijk goed te zien dat de actrice is gegaan voor de nodige plastische chirurgie..."

Anders
Natuurlijk is de actrice inmiddels geen 20 meer. Catherina Zeta Jones is inmiddels 52 jaar oud, dus het is ook normaal dat ze er anders uitziet dan dertig jaar geleden, maar natuurlijk ouder worden lijkt het dus niet te zien. Bekijk een foto van 'de oude' en 'de nieuwe' Catherina Zeta Jones.

NieuwsFilm