Selena Gomez schiet de vrouw van haar beroemde ex te hulp

Online haat kan en mag niet

Vera 4 oktober 2022 12:52 in Celebrity
Selena Gomez plaatst een video online waarin zij haar fans oproept op hun taal te letten. Het is namelijk een en al haat op social media richting Hailey Bieber, die getrouwd is met de ex van Selena, zijnde Justin Bieber.

De gemene opmerkingen worden versterkt door een openhartig interview van Hailey Bieber vorige week bij 'Call her daddy'. Daarin vertelt het model dat zij veel online haat ervaart. En dat zij vindt dat zij Justin niet heeft afgepikt van Selena. Ze verwacht niet van Selena dat zij haar fans toespreekt, want ze zijn elkaar niets schuldig. En beide dames zijn respectvol en liefdevol naar elkaar.

Nare reacties
Selena en Justin waren jaren een stelletje tot zij hun relatie beëindigden en Justin in 2018 trouwde met Hailey. Toch blijven de nare reacties komen van Selena's fans. Hailey Bieber weet intussen al bij welke momenten in haar leven die online haat plaats zal vinden en heeft intussen een houding van 'het zal wel'.

Toch reageert de actrice uit onder meer Hotel Transylvania meteen de dag na het interview op TikTok en vertelt dat het niet oké is wat zij ziet.

"Niemand zou zo aangesproken moeten worden, zoals ik daar zie. Niemand. Het is ironisch dat ik een verzorgingslijn als Rare beauty op de markt zet, die draait om aardig zijn tegen elkaar. Als je achter Rare beauty staat, dank je wel. Maar steun dan ook de gedachte van die lijn. Woorden doen ertoe."

Entertainment Tonight legt beide verhalen uit in dit filmpje op YouTube en hieronder


NieuwsFilm