Zo moest Daniel Craig eruit zien in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Marvel had de James Bond-acteur gevraagd voor de rol van Balder the Brave.

Jeffrey Kouters 5 oktober 2022 18:30 in Algemeen
Daniel Craig was bijna te zien geweest in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Vanwege de coronapandemie trok de James Bond-vertolker zich echter op het laatste moment terug. Dankzij een nieuw verschenen concepttekening weten we hoe Craig eruit zou hebben gezien in de superheldenfilm.

Op de concepttekening is Craig te zien als Balder the Brave. Dit personage is gebaseerd op de god Baldr uit de Noorse mythologie. Hij is de broer van Thor en Loki.

Balder the Brave zou onderdeel uit hebben gemaakt van de Illuminati, een genootschap van superhelden die Doctor Strange willen elimineren omdat hij een gevaar zou vormen voor het multiversum.Craig zou naar verluidt hebben afgezien van deze klus vanwege het destijds sterk oplopende aantal coronabesmettingen.

Fantastisch
Eerder schreef Deadline-journalist Justin Kroll dat Marvel Craig had gevraagd voor de rol van Mr. Fantastic (die in de film wordt vertolkt door John Krasinski), maar dat lijkt gezien deze tekening niet te kloppen.

Het is in ieder geval goed nieuws dat Craig waarschijnlijk geen nee zal zeggen tegen een ander aanbod van de superheldenstudio. Het zou natuurlijk geweldig zijn om deze topacteur te zien schitteren in het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm