'Black Widow'-ster in nieuwe Netflix-thriller: check de trailer!

'Black Widow'-ster in nieuwe Netflix-thriller: check de trailer!

De actrice weet van geen ophouden!

Florence Pugh is in de ene na de andere grote film te zien. De actrice, die pas net goed en wel Don't Worry Darling heeft afgemaakt, zal binnenkort alweer te zien zijn in een nieuwe film, genaamd The Wonder. De trailer is nu ook al vrijgegeven en hieronder te zien.

De film zal op Netflix komen te staan en werd gemaakt door de Chileense regisseur Sebastian Lelio (o.a. bekend van de sterk onthaalde Una Mujer Fantástica). Het is eveneens een verfilming van het gelijknamige succesvolle boek van de schrijfster Emma Donoghue.

Verhaal
Het verhaal speelt zich af in 1862 en volgt een Engelse dokter (Pugh), die naar een klein stadje in Ierland reist voor een speciaal project. Een meisje van 11 heeft al vier maanden lang niks gegeten, dus wordt zij bestudeerd om te kijken hoe dit überhaupt mogelijk is. De waarheid is misschien echter niet zo'n leuk verhaal...

Bekijk de beelden hier!



Cast
Buiten Pugh zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Tom Burke, Niamh Algar, Elaine Cassidy, Toby Jones, Ciarán Hinds, Dermot Crowley, Brían F. O'Byrne, en David Wilmot co-star. Begin november zal de film in bepaalde landen in de bioscopen draaien, in de hoop mee te kunnen dingen voor filmprijzen, maar later in die maand zal hij ook al op de streaminggigant te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair