Deze verrassende Marvel-gebeurtenis was voor meer mensen een schok

De productie was zo geheimzinnig dat niemand iets wist van de 'Blip'.

Marvel-ster Elizabeth Olsen vertelt dat de productie voor Infinity War zo mysterieus was dat de hele cast niet wist hoe het af zou lopen. De 'Blip' kwam als een grote schok voor de sterren.

De Blip
De gehele cast kwam er pas achter op de laatste dag filmen vertelde Olsen in een interview met Variety. Het enige wat de cast wist is dat de Avengers een groot gevecht zouden hebben met Thanos. De acteurs gingen de scène in zonder script.

''Bij die films wist ik echt niet wat er aan de hand was. Ik kreeg gewoon mijn pagina's, dus ik begrijp het deel van het verhaal dat ik vervul. En het staat niet in het script dat iedereen geblipt wordt. Ik wist niet dat Wanda zou verdwijnen totdat we het opnamen. Dat werd ons die dag verteld',' vertelde Olsen.

''Ze riepen ons bijeen en we zaten daar allemaal en ze zeiden: "Dit is wat er gaat gebeuren. Jullie zullen verdwijnen.'' En wij hadden zoiets van, "OK." Het was schokkend. Ik bedoel, we wisten het niet. We dachten dat de film heel anders zou eindigen.''

Zeer geheimzinnig
De franchise heeft de reputatie zeer geheimzinnig te zijn. Zo worden scripts in negatief gedrukt zodat ze niet gefotokopieerd kunnen worden. Ook worden acteurs geïnstrueerd om gewoon te liegen over wat er gebeurt of er wordt niks verteld.

NieuwsFilm

meest populair