Deze ooit zo opvallende Marvel-actrice verandert snel van uiterlijk

De actrice deelt weer eens een kiekje.

FilmTotaal 6 oktober 2022 18:47 in Celebrity
January Jones post maar wat graag de nodige kiekjes op haar Instagram-pagina. De actrice, voornamelijk bekend van de populaire serie Mad Men en de film X-Men: First Class, deelt nu weer haar opvallende nieuwe look met haar fans.

De 44-jarige schoonheid deelt wel vaker spannende foto's, maar nu doet ze het 'iets rustiger aan'. I.p.v. de vaak voorkomende bikini foto's gaat het nu om het nieuwe kapsel van Jones, aangezien ze gaat voor veel korter haar dan haar normaal gesproken lange blonde lokken.

Foto
De foto, waarin Jones reclame maakt voor de nieuwe kledinglijn van Jonathan Simkhai, wordt goed onthaald. Binnen de kortste keren kreeg de actrice duizenden likes en ook de reacties erop zijn erg positief. Ook wel te begrijpen, want Jones ziet er weer eens fantastisch uit. Bekijk het kiekje hieronder zelf.Werk
Het is niet zo heel gek dat Jones ook vaker wordt ingezet als model. De laatste jaren deed ze het ook iets rustiger aan wat betreft filmprojecten, aangezien haar laatste werk alweer uit 2020 dateert, namelijk de serie Spinning Out.

Hier komt nu wel verandering in. Jones heeft namelijk getekend voor twee nieuwe filmprojecten, namelijk de harde actiefilm God is a Bullet en The Helpers, waar nog niet zo heel veel bekend over is.

NieuwsFilm