Deze gave actiefilm met Tom Holland en Mark Wahlberg staat nu op Netflix

De gameverfilming 'Uncharted' was eerder dit jaar een hit in de bioscopen.

Netflix heeft vandaag een gave film toegevoegd aan zijn catalogus. De gameverfilming Uncharted - met Tom Holland en Mark Wahlberg in de hoofdrollen - is nu op het platform te bekijken.

Uncharted bewees zich eerder dit jaar als een succes aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De film wist wereldwijd voor ruim 400 miljoen dollar aan tickets te verkopen, tegenover een productiebudget van 120 miljoen. Onder de streep noteerde Sony hierdoor een mooie winst.

Maar wat vonden critici eigenlijk van deze gameverfilming? Die waren niet heel enthousiast. Op Rotten Tomatoes scoort de gameverfilming 41 procent met een gemiddelde beoordeling van een 5.3.

"Een veelbelovende cast, maar misleidende titel. Deze film gebruikt zijn populaire bronmateriaal om een teleurstellende kopie van betere avonturenfilms neer te zetten", luidt de consensus.

Desondanks heeft de film genoeg fans weten te vermaken. Sony ziet dan ook absoluut een nieuwe franchise in Uncharted. Een vervolgfilm lijkt gezien de nette opbrengst haast gegarandeerd, maar is nog niet officieel aangekondigd.



Over deze film
In Uncharted, geregisseerd door Ruben Fleischer (Venom), speelt Holland de rol van Nathan 'Nate' Drake. Hij is een jonge barman die op een dag mee op avontuur wordt gesleurd wanneer hij Victor 'Sully' Sullivan ontmoet.

Sully werkte samen met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt tijdens een missie. Samen gaan ze op pad om die missie alsnog te volbrengen en proberen ze Sam terug te vinden.

Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair