Chris Pratt als Mario in eerste prachtige 'Super Mario Bros.'-trailer!

Ook de rest van de cast mag er zijn!

Wouter Drummen 6 oktober 2022 22:58 in Video
Eerder deze week postte Chris Pratt nog een afbeelding op zijn Instagram-account van zijn nieuwe aankomende film, Super Mario Bros. De wereldberoemde acteur zei o.a. dat 6 oktober de eerste trailer van de film zou uitkomen. Deze is nu hieronder te zien!

Mario is natuurlijk een van de bekendste gamepersonages aller tijden. Hij verscheen voor het eerst als Jumpman in de arcade klassieker Donkey Kong, maar was zo populair dat hij werd omgedoopt tot loodgieter Mario.

Populair
Super Mario Bros. groeide uit tot een enorm geliefde franchise, waarin Mario altijd te zien was, of het nu gaat om een racer, een tennisser, of een sportman die meedoet aan de Olympische spelen, hij kan het allemaal.

Het enige wat we nog niet van Mario hadden gezien was een succesvolle verfilming. In 1993 probeerde regisseurs Rocky Morton en Annabel Jankel het met Super Mario Bros., maar dit was een grote flater. Nu kruipt Pratt in de huid van het Italiaanse icoon.

Cast
Toen Pratt als eerste werd aangekondigd, was er de nodige kritiek. De nodige fans vonden het geen goede casting en tamelijk disrespectvol dat de Amerikaanse (stem)acteur Charles Martinet niet werd gevraagd, aangezien hij de stem van Mario verzorgde voor maar liefst meer dan 150(!) videospellen.

Toch besloot studio Illumination voor de grotere en bekendere naam van Pratt te gaan. Hij is niet de enige beroemdheid die meewerkt aan het project. Andere hoofdrollen zijn weggegeld voor Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Jack Black (Bowser) en Seth Rogen (Donkey Kong). Bekijk hieronder de eerste beelden!NieuwsFilm