Hoe vindt Margot Robbie het eigenlijk dat Lady Gaga nu Harley Quinn gaat spelen?

Hoe vindt Margot Robbie het eigenlijk dat Lady Gaga nu Harley Quinn gaat spelen?

De actrice geeft een duidelijk antwoord!

In Suicide Squad speelt Jared Leto de Joker, maar in Joker zelf is deze rol juist weggelegd voor Joaquin Phoenix. Hij deed het een stuk beter en krijgt dan ook een vervolg, genaamd Joker: Folie à Deux, waarin Lady Gaga Harley Quinn zal vertolken. Hoe vindt Margot Robbie het eigenlijk zelf dat zij nu plaats moet maken?

Robbie, eveneens bekend van I, Tonya en Once Upon a Time in Hollywood, is al meerdere keren in de huid gekropen van het geliefde personage, maar aangezien Joker zich afspeelt in een ander universum, werd zij niet gevraagd voor de sequel. Hier reageert zij nu op.

Reactie
De nodige fans vinden het best jammer dat de wereldberoemde Robbie niet Harley Quinn speelt, aangezien zij dit erg goed doet, maar Robbie heeft er zelf geen enkele moeite mee dat Lady Gaga nu de rol 'overneemt'. Sterker nog, ze juicht dit juist toe.

Zo zegt ze: "Ik ben erg blij! Ik heb altijd al gezegd dat ik maar wat graag zou zien dat Harley Quinn een personage wordt à la Macbeth of Batman en dat geweldige acteurs het stokje van elkaar overnemen. Iemand zet zijn versie van Batman neer, de opvolger weer zijn versie, etc."

Goed nieuws
Robbie vervolgt: "Er zijn echter maar weinig vrouwelijke personages die ook door verschillende actrices worden gespeeld. Ja, Queen Elizabeth I, maar dat is het dan wel zo'n beetje. Ik mocht haar ook spelen, nadat Cate Blanchett het al had gedaan en dat was echt een fantastische ervaring en een hele eer".

"Ik voel me nu ook zo. Het is zo'n eer dat ik Harley Quinn zo'n lange tijd heb mogen spelen en dat dit personage zo goed onthaald werd dat mensen nu meer willen zien. Ik vindt het erg gaaf dat nu iemand anders het mag en gaat doen. Ik ben er ook van overtuigd dat Lady Gaga er iets heel moois van gaat maken!"

NieuwsFilm

meest populair