Jada Pinkett noemt relatie met Will Smith hopeloos complex

Jada Pinkett noemt relatie met Will Smith hopeloos complex

En werkt aan haar memoires

Het waren bewogen maanden na de Oscar-klap en de speculaties rond het huwelijk van Jada Pinkett Smith en Will Smith. Jada bleef stil en liet haar gedachten gaan zonder zich veel in het gesprek te mengen. Nu zet zij alles recht in haar memoires.

Het boek komt volgend jaar uit en zal gaan over haar hopeloos complexe relatie met Will Smith. Ook gaat zij in op de relatie met haarzelf. Ze zal vertellen over wat zij geleerd heeft in de loop der jaren. Zo groeide zij op met verslaafde ouders, ging zij theaterwetenschappen studeren en is zij bevriend met wereldberoemde sterren.

Labels
De wereld heeft Jada allerlei labels opgeplakt, passend in de tijdgeest van nu en wat er van vrouwen wordt verwacht. Om haar hangen valse speculaties en roddels. Het boek zal daarom ingaan op haar eigen kijk op zaken.

Na de veelbesproken, misplaatste grap van Chris Rock zijn Jada en Will in therapie gegaan. Ze staat naast haar echtgenoot, terwijl zij navigeren door een wereld-na-de-klap. "Will en ik gaan door met wat wij al 28 jaar samen doen, en dat is het leven samen uitpuzzelen."

Het artikel in Hollywood Life staat hier. Jada behandelt vaak onderwerpen als schaamte en support in haar Red Table Talk, zoals in het Instagram-bericht hieronder.





NieuwsFilm

meest populair