Minderjarige Mila Kunis loog over haar leeftijd om rol in 'That '70s Show' te krijgen

Minderjarige Mila Kunis loog over haar leeftijd om rol in 'That '70s Show' te krijgen

Het pakte goed uit voor de actrice!

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jupiter Ascending. Zo zei Mila Kunis tijdens een recente podcast dat ze al wist dat de film een flop zou worden. Waarschijnlijk dat de actrice dus wel wat spijt heeft van deze film, maar dat geldt niet voor elk project. Sterker nog, Kunis loog zelfs om mee te kunnen spelen in That '70s Show.

Kunis brak door in de That '70s Show als Jackie Burkhart, maar dit had er héél anders uit kunnen zien. De serie, die draaide van 1998 t/m 2006 was razend populair. Meerdere jonge talenten waren uit op een rol in de serie, maar Kunis wist een rol te bemachtigen die ze eigenlijk niet mocht spelen.

Leeftijd
De makers waren namelijk op zoek naar een 18-jarige actrice voor Jackie, maar Kunis, destijds pas 14, loog over haar leeftijd om toch auditie te mogen lopen. Dit pakte zo goed uit dat zij de rol kreeg aangeboden. Nu blikt de actrice erop terug.

"Er doet een gerucht de ronde dat ik niet loog over mijn leeftijd" begint Kunis. "Ik wil nu even heel duidelijk maken dat het wel ging om een 'leugentje voor eigen bestwil'. Het enige is dat de makers hier uiteindelijk achter kwamen".

Waarheid
Zo vervolgt Kunis: "Op het moment dat ik het contract moest tekenen vroeg ik of ik lessen zou kunnen krijgen in de studio wanneer we niet zouden filmen. De makers vroegen me wat ik precies bedoelde. Ik gaf toen toe dat ik pas 14 jaar was. Dat maakte ze toen niks meer uit: 'We vonden je auditie geweldig en we willen met je samenwerken dus dat is voor ons geen probleem!'"

Makers Bonnie en Terry Turner wisten hier dus vanaf, maar het was geen probleem. Ook voelde de actrice zich meteen op haar plek: "De iets oudere acteurs spelen eigenlijk jongere kinderen, maar ik hoefde niet te doen alsof, ik had gewoon de leeftijd van mijn personage. Ik werd super goed behandeld op de set. Ik keek naar ze op, want ze waren allemaal vriendelijk en leuk om mee te werken. Er is me vaker gevraagd of ik niet aan drugs deed met al deze jongeren. Het antwoord is nee, omdat niemand dat deed".

Vervolg
Dankzij haar rol in That '70s Show brak de actrice door in Hollywood en wist ze menige grote rollen te bemachtigen in o.a. Black Swan en The Book of Eli. Toch keert Kunis terug als Jackie Burkhart, in de nieuwe Netflix-serie genaamd That '90s Show.

NieuwsFilm

meest populair