IJzersterke animatiefilm op Netflix trekt flink wat kijkers

IJzersterke animatiefilm op Netflix trekt flink wat kijkers

Sing in de Netflix Top 10.

De eerste drie films in de Netflix Top 10 zijn op dit moment Uncharted, Luckiest Girl Alive en Mr. Harrigan's Phone. Deze drie films verschenen heel recent op de streamer. Ook nieuw in de lijst is de animatiefilm Sing.

De animatiefilm van studio's Illumination Entertainment en Universal Pictures werd geregisseerd door Garth Jennings en Chrisophe Lourdelet en heeft stemmen van onder meer Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Tori Kelly en Taron Egerton.

De ontvangst van Sing is redelijk sterk met 71 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. "Sing levert kleurrijk geanimeerd, vrolijk en weinig veeleisend entertainment met een solide stemmencast en een hartelijke - zij het bekende - verhaallijn die zijn titel eer aan doet," luidt de critics consensus.

Sing nu op #5 in Netflix Top 10
In Sing ontmoeten we de zingende koala Buster Moon die ooit enorm succesvol was. Nu runt hij een vervallen theater. Buster is een eeuwige optimist die het meest van zijn theater houdt en alle doet om deze te behouden.

Hij krijgt echter nog een kans om zijn levenswerk nieuw leven in te blazen. Hij organiseert 's werelds grootste zangwedstrijd. Vijf grote zangers melden zich: een muis, een jonge olifant, een overbelaste big, een gangster gorilla en een punk-rock stekelvarken.

Wil je Sing (nog) een keer kijken? Je vindt de animatiefilm nu hier op Netflix. Sing 2 vind je overigens op Prime Video.



NieuwsFilm

meest populair