Vermomde Colin Farrell (The Batman) krijgt de lachers op zijn hand!

Vermomde Colin Farrell (The Batman) krijgt de lachers op zijn hand!

Brendan Gleeson en Colin Farrell hebben de lachers op hun hand bij 'Saturday Night Live'.

Brendan Gleeson (The Tragedy of Macbeth) maakte afgelopen weekend zijn debuut als host van het populaire Amerikaanse tv-programma Saturday Night Live. Daar stond hem ook een bijzondere verrassing te wachten. De acteur werd namelijk ruw onderbroken door een bekende collega.

"Ik ben die ene kerel die je vast een keer hebt gezien in die ene film die je je niet echt kunt herinneren, maar waarvan je denkt dat je hem wel leuk vindt", introduceerde Gleeson zichzelf zaterdag aan het publiek. "Ja, dat was ik".

Ook vertelt hij over zijn nieuwe film The Banshees of Inisherin, waarin hij naast Colin Farrell te zien is. Eerder werkten de twee samen voor de misdaadkomedie In Bruges (2008).

"Grappig genoeg gaat deze film over twee mannen die het aan de stok krijgen met elkaar omdat een van hen nogal gierig is", vertelde de Ierse acteur. "En begrijp me niet verkeerd, ik hou van Colin, maar dat verhaal is niet ver van de waarheid verwijderd".

Favoriete collega
Op dat moment kwam Farrell op het podium. De Fantastic Beasts-acteur droeg een neppe snor en Gleeson reageerde dan ook met een knipoog: "Colin, ben jij dat?"

Wat volgde is een grappig moment tussen de twee waarin Farrell aan Gleeson vroeg wie zijn favoriete collega-acteur is. Ook waren ze later op de avond nog samen in een sketch te zien. Hieronder zie je de desbetreffende fragmenten!




NieuwsFilm

meest populair