The Grinch wordt een moordenaar in 'The Mean One'

The Grinch wordt een moordenaar in 'The Mean One'

Deze kerst slapen we met één oog dicht

De harige groene personage, The Grinch, keert aankomende kerst terug als een moordenaar. In deze horror-film speelt The Grinch een slasher, ook wel The Mean One genoemd.

De eerste echte Grinch kwam uit in 1957 in het boek; Hoe The Grinch kerstmis heeft gestolen. Hij is het personage dat elke dag chagrijnig is en kerst haat. The Grinch heeft intussen meerdere adaptaties van het boek gekregen. Zo werd er een live-action versie gemaakt met Jim Carrey als het groene monster.

Het plot van The Mean One
In The Mean One speelt het verhaal zich af in het bergstadje Newville waar The Grinch helemaal boven op de top van de berg woont. Een meisje, genaamd Cindy, heeft 20 jaar geleden haar ouders verloren, omdat ze afgeslacht werden door het groene wezen die kerst verafschuwt. In de film komt ze na 20 jaar terug naar om het hoofdstuk af te sluiten, echter daar aangekomen tijdens kerts, komt ze erachter dat hij nog steeds mensen wilt afslachten.

Winnie the Pooh
Niet alleen The Grinch is veranderd van kindvriendelijk naar nachten niet kunnen slapen. Ook in Winnie the Pooh: Blood and Honey is Pooh een sadistisch monster geworden. Men is benieuwd of de nieuwe Grinch, Blood and Honey kan overtreffen. Tegelijkertijd hebben de producers van de film aangegeven dat ze wel meerdere kinderlijke personages willen omtoveren in bloeddorstige monsters.

De manager van de development afdeling van XYZ Films, Alex Williams, gaf het volgende aan; "Als gepassioneerde fan van seizoens-horror (en de Terrifier-franchise) is The Mean One precies het soort film dat op mijn persoonlijke 'nice-list' belandt. Deze film is een verbluffend, geweldige tijd met een woest subversieve-wending van David Howard Thornton- en XYZ Films is zo trots om deze binnenkort iconische kerst-slasher deze feestdagen naar het publiek te brengen."

The Mean One verschijnt op 15 december




NieuwsFilm

meest populair