'Wonder Woman 3' is weer een stap dichterbij

'Wonder Woman 3' is weer een stap dichterbij

Het script ligt klaar, maar wanneer beginnen de opnames?

Wonder Woman was een groot succes. De superheldenfilm werd in 2017 ijzersterk onthaald, maar helaas kan niet hetzelfde gezegd worden van het vervolg, Wonder Woman 1984. Deze stelde teleur, maar DC gaat toch proberen de draad weer op te pakken met het derde deel, waar regisseuse Patty Jenkins zich nu over uitlaat.

Jenkins was aanwezig op het Matera Film Festival, waar ze werd gevraagd naar Wonder Woman 3. Hier had ze het volgende over te zeggen: "We liggen op schema. Vorige week schreef ik de laatste scène af voor 'Wonder Woman 3' dus het script ligt klaar. Het zal interessant zijn om te zien wat er nu gaat gebeuren".

Wanneer?
Jenkins vervolgt: "Er werd ons gevraagd om nóg groter te denken en het nóg indrukwekkender te maken, dus daar gaan we voor. Ik weet echter nog niet geheel zeker wanneer we er aan zullen beginnen, aangezien ik meerdere dingen op mijn agenda heb staan".

Studio Warner Bros. wil namelijk graag door en ook hoofdrolspeelster Gal Gadot keert terug, maar Jenkins heeft dus veel te doen. Normaal gesproken zou ze voor Wonder Woman 3 de Star Wars-film Rogue Squadrion maken, maar dit gaat niet langer door. Misschien kunnen Jenkins en co. dan toch eerder beginnen dan verwacht.

Verhaal
Het is nog niet geheel zeker waar de derde film over zal gaan, maar het gerucht dat nu de ronde doet is dat Diana zich deze keer eens zal bevinden in het heden i.p.v. het verleden. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair